Alapelvünk, hogy a legjobb munka csak a legjobb szerszámokkal végezhető el és ez ugyanúgy igaz a szabadidős tevékenységekre is.

Ahogy egy kertész csak jó ásóval tud megfelelően dolgozni, úgy egy gamer is csak a legjobb kiegészítőkkel tud eredményes lenni.
Az Oakley PRIZM Gaming lencséket speciálisan videojátékokhoz fejlesztették ki,
hogy tökéletes látásélményt biztosítsanak számodra a játék közben.

Nem újdonság ez, egész iparág épült a gamerek kiszolgálására: gondoljunk csak a mechanikus billentyűzetekre, a több monitoros állomásokra, vagy a mikrofonos head-set véget nem érő kínálatára.

A gamer szemüvegek a legnagyobb mértékben támogatják a játékosokat: szemünk elsődleges “eszközünk” a játék során. Minél hamarabb vesszük észre az ellenfelet, vagy az apró részleteket, annál sikeresebbek lehetünk. Azonban a monitor közelebb helyezkedik el, mint amire szemünket “tervezték”, ezért szükséges támogatni a megfelelő eredmény elérése érdekében.

Azonban van egy jó hírünk! Mindegy, hogy XBOX, vagy Playstation de az se gond, ha épp Nintendo. PC vagy konzol, esetleg mobil egy valami biztos: a szemüveg bármelyik platformon helytáll.

Az igazán sikeres squad kiegészítő megérkezett: Oakley Prizm Gaming!

A szemüvegkeret az Oakley saját fejlesztésének köszönhetően akár egy dinamikusabb játékmenet közben sem csúszkál az orrodon: csúszásgátló bevonata bármilyen körülmények között biztosan tart. A szemüveglencsék az Oakley Prizm technológiájának segítségével szűrik a káros kék fényt, növelik a kontrasztot, és intenzívebbé teszik a színeket.

OAKLEY PRIZM GAMING Szemüvegkeretek

Az Oakley szemüvegkeretei a világ legkiválóbb sportolóinak igényeihez mérten lett kifejlesztve. A keretek dizájn és funkció szempontjából is világhírűek: innovatív formák, kényelmes viselet és tartósság jellemzik. Néhány típusa pedig kifejezetten ajánlott gamereknek, hiszen a fej vonalát követő, simulékony szár kifejezetten kényelmes még fejhallgató használata közben is.

Holbrook, a legnépszerűbb Oakley termék készen áll, hogy a gamereket támogassa


Ha szeretnénk az élőzés közben vagányul kinézni, a Metalink tökéletes választás


Money clip: elegáns, ugyanakkor sportos, és mindemellet tökéletesen kifejezi miért lett sikeres az Oakley a hétköznapokban is


A Wheelhouse ötvözi a Holbrook vonalvezetését és a divatot. Minél nagyobb a lencse, annál nagyobb a védelem.Érdeklődik az Oakley Prizm Gaming szemüvegek iránt?