[2 perc alatt választ kapsz a szemüveg vásárlással kapcsolatos legégetőbb kérdésedre.]

Mennyibe kerül életed eddigi legjobb szemüvege, amiben végre kényelmesen érzed magad, nem szédülsz, stílusban hozzád illik, nem sárgul be néhány hét után, és olyan garanciát kapsz rá, amivel hosszú évekig nem kell másikat venned?

Az optikus csajok – akikhez szemészek jó szívvel irányítják pácienseiket, akikről szinte csak 5 csillagos véleményt találsz, akik műrepülő pilótának is készítettek már szemüveget – összeállítottak neked egy 5-8 kérdésből álló online kérdéssort.

“Mennyibe kerül egy szemüveg?”

Az ismerős ismerősére, vagy a kiscica profilképpel kommentelgető idegen véleményére alapozva, kellemetlen meglepetésben lesz részed, ha a számodra legjobb szemüveget akarod megtalálni.

“Mennyibe kerül egy autó?”

Nem értünk az autókhoz, de láttunk már autót 450.000 Ft-ért, meg 60.000.000 Ft-ért is.

Képzeld!

Készítettünk már szemüveget műrepülő pilótának, orvosnak, ügyvédnek és a monitor előtt dolgozó fejlesztőek is.

Nem csak a látásod különbözik másokétól, de valószínű az elvárásaid is. A korod, a látásod, hogy milyen távolságra kell, az egyedi igényeid és persze a pénztárcád is befolyásolja az árat.

De még ha nem is az anyagi lehetőségeid szabnak szűk keresztmetszetet:

Borzalmas úgy keresgélni a neten, vagy bemenni egy optikába, hogy fogalmad sincs az árakról, Hogy a megfelelő szemüveg 180.000 Ft, vagy inkább 350.000 Ft-ba fog kerülni?!

Hmm.

Ezért állítottunk össze neked egy online, 2 perc alatt kitölthető kérdéssort, aminek a végén, a válaszaid alapján elküldünk neked e-mailben egy kalkulációt, amire már tudsz alapozni.

Nem csak azt tudod meg kb. mennyibe kerül egy az igényeidnek megfelelő szemüveg, de azt is látni fogod, milyen szempontok alapján dől el egy szemüveg ára.

Az optikus csajok:

Mi állítottuk neked össze az
5-8 kérdésből álló kérdéssort!

Farnady Judit

optometrista
kontaktológus

2017-ben kiváló minősítéssel diplomázott optometristaként a Semmelweis Egészségtudományi Karon. Gyakorlati képzését a Honvéd Kórház és a Semmelweis Szemészeti Klinika szemész szakorvosai mellett végezte. Holisztikus szemléletének köszönhetően a látásvizsgálat során nem csupán szemészeti problémákra derít fényt, hanem esetleges belgyógyászati problémákra is.

Kakuk Marianna

látszerész

2012 óta dolgozik látszerészként. Korábban az egyik legnagyobb optikai hálózatnál üzletvezetői pozíciót töltött be. Jól ismeri a lencsegyártó cégek termékeit, kiváló keret- és lencseajánlásával segíti elő a tökéletes szemüveg elkészülését.  

Így értékeltek, akik már jártak nálunk:

4,9