Akcióink

Varilux multifokális szemüveglencse akció

A multifokális szemüveglencséket 1959-ben kezdték el forgalmazni, és mint oly sok találmány, ez is egy véletlenből adódóan indult hódító útjára. Jelenleg a család 8. generációja biztosítja a tökéletes látás élményét minden távolságra a 40-45 év feletti korosztály számára.

De mit is jelent a multifokális lencse dióhéjban?

Megközelítőleg 40 éves kor felett kezdi elveszíteni szemünk a különböző távolságokra való alkalmazkodás képességét, és természetesen ez a közeli látásunkat érinti elsősorban. Egyre kevésbé kényelmes olvasni, egyre kevésbé kellemes a monitort nézni egész nap. Ezt a problémát több szemüveggel tökéletesen megoldhatnánk, azonban ez mind a szemüvegek és a kényelmünk kárára történne: a folyamatos cserélgetéstől a keretek idő előtt tönkremennének, és számunkra sem lenne kényelmes folyamatosan váltogatni a szemüvegeket.

Ezért rendkívül kedvező megoldás a multifokális lencsék használata, amely egy szemüvegben tartalmazza az összes távolsághoz szükséges éleslátási értékeit. Ha Önnek olvasni támad kedve, ugyanazzal a szemüveggel teheti meg, mint amelyikkel autót vezet.

A Varilux Physio multifokális lencséket 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg üzletünkben, ajándék funduskamerás szemfenék vizsgálattal (pupillatágítás nem szükséges).

Aktuális akció

1.  VARILUX 1+1 AKCIÓ

Vásároljon egy pár bármilyen típusú Varilux multifokális szemüveglencsét és egy második pár Varilux szemüveglencsét kap ajándékba. 

2. LENCSE KEDVEZMÉNY

30% – 50% kedvezmény
kékfény szűrős szemüveglencsére

3. VARILUX PHYSIO AKCIÓ

40% kedvezmény Varilux Physio multifokális lencsére
AJÁNDÉK szemfenékvizsgálattal

Állandó kedvezmény

– Egészségügyi szakdolgozóknak
– Pedagógusnak
– Tűzoltóknak
– Rendőröknek
– Diákoknak
– Nyudíjasoknak
– Nagycsaládosoknak
20% kedvezmény minden termékre

* igazolvány felmutatása mellett

Törzsvásárlói kedvezmény

Ajánljon minket családtagjainak, barátainak, ismerőseinek és szerezzen állandó törzsvásárlói kedvezményt!

+ 1 szü vásárló után: 5%
+ 3 szü vásárló után: 10%
+ 5 szü vásárló után: 20%

*komplett dioptriás szemüveg vagy dioptriás napszemüveg vásárlása esetén

A szemüveg vásárlási akció minden esetben komplett szemüveg vásárlás esetén érvényes márkázott Essilor lencsével. Az akciók és kedvezmények nem összevonhatók. További részletekről és a teljes szabályzatról érdeklődjön az üzletben. Az akció időtartama: 2020.08.24-től visszavonásig.

IDŐPONTOT FOGLALOK AZ INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLATRA

Kapcsolat

Ha kérdése merült fel, keressen minket bizalommal, munkatársunk válaszol.

+36 30 144 2722

1114 Budapest, Kanizsai utca 1.

info@opticonic.hu