Farnady Judit

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán optometristaként kiváló minősítéssel. Szakmai gyakorlatomat a Honvéd Kórház és a Mária utcai Szemklinika szemész szakorvosai mellett töltöttem, a diploma megszerzését követően pedig egy nagy optikai hálózatnál dolgoztam. 2017-2020 között nagy tapasztalatra tettem szert, hiszen rengeteg vizsgálatot kellett végeznem nap, mint nap és sok féle szembetegséggel találkoztam, de ott nem volt biztosított az eszközpark komolyabb diagnosztikára. Hazánkban egyre nehezebb szemészeti ellátáshoz jutni, főleg vidéki településeken, így a látásvizsgálat mellett az is célom volt, hogy kompetenciám határain belül maximális hatékonysággal tudjak segíteni páciensemnek szembetegségek diagnosztizálásában. Éppen ezért hoztam létre 2020. májusában az Opticonic Optikát, hogy a legmodernebb eszközparkkal a látásvizsgálat mellett szemfenék vizsgálatot is végezhessek.

E

2017: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, optiometrista képesítés kiváló minősítéssel

E

Szakmai gyakorlat, Honvéd Kórház és Mária utcai Szemklinika

E

2017-2020: tapasztalatszerzés nagy optikai hálózatoknál

E

2020. május: Opticonic Optika indulása

Budapesten és szülővárosomban Tapolcán egyaránt arra törekszem, hogy a lehető legjobb látást biztosítsam pácienseim számára, mellette pedig időben kiszűrjek szemészeti- illetve belgyógyászati betegségeket. Az indulás óta – a világjárvány ellenére – több mint 3500 páciens vett részt szemfenék vizsgálaton és jó néhány esetben időben felfedezésre kerülhettek ezáltal olyan betegségek, melyek kezeletlenül tartós látásromláshoz, vagy akár vaksághoz is vezettek volna.

Páciens indulás óta

Időpontfoglalás

De ez még mindig csak az alapja annak, hogy a legjobb látásélességet tudjam biztosítani pécienseim számára. A tökéletes szemüveg felírása egy hihetetlenül komplex dolog. Nem elég pusztán a dioptriát meghatározni, ismerni kell hozzá a páciens személyiségét, munkáját, hobbiját a szemüveglencsék típusait, tehát rengeteg tényező befolyásolja a végeredményt. Számomra minden páciensem fontos, tökéletes szemüvegük elkészítése pedig egy új, izgalmas kihívás és ez az Opticonic Optika mozgatórugója.

Így értékeltek, akik már jártak nálunk:

4,9

Érdekel az egyedi kalkuláció:

Kapcsolat

Ha kérdése merült fel, keressen minket bizalommal, munkatársunk válaszol.

+36 30 862 0407

1114 Budapest, Kanizsai utca 1.

info@opticonic.hu