Rólunk

Rólunk

2020. májusában nyitottuk meg magánoptikánkat a XI. kerület szívében, Újbuda-központhoz közel. Tulajdonosokként és szakemberekként kiváló szakmai minősítésünket a legmodernebb optikai berendezésekkel erősítjük, hogy pácienseink látásigényeit maximálisan kiszolgálhassuk.
Arra törekszünk, hogy pácienseink számára olyan környezetet teremtsünk, ahol biztosak lehetnek abban, hogy szakmailag is és emberileg is a legjobb kezekben vannak. 

Csapatunk

Farnady Judit

optometrista
kontaktológus

2017-ben kiváló minősítéssel diplomázott optometristaként a Semmelweis Egészségtudományi Karon. Gyakorlati képzését a Honvéd Kórház és a Semmelweis Szemészeti Klinika szemész szakorvosai mellett végezte. Holisztikus szemléletének köszönhetően a látásvizsgálat során nem csupán szemészeti problémákra derít fényt, hanem esetleges belgyógyászati problémákra is.

Kakuk Marianna

látszerész

2012 óta dolgozik látszerészként. Korábban az egyik legnagyobb optikai hálózatnál üzletvezetői pozíciót töltött be. Jól ismeri a lencsegyártó cégek termékeit, kiváló keret- és lencseajánlásával segíti elő a tökéletes szemüveg elkészülését.  

Kapcsolat

Ha kérdése merült fel, keressen minket bizalommal, munkatársunk válaszol.

+36 30 862 0407

1114 Budapest, Kanizsai utca 1.

info@opticonic.hu

IDŐPONTOT FOGLALOK