Az Opticonic Optika munkatársaiként közel 3 éve dolgozunk azért, hogy a hozzánk betérők ne csupán egy jó szemüveggel, hanem pozitív tapasztalattal gazdagodva távozzanak tőlünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a számunkra fontos értékek a pácienseink által írt google véleményekben is tükröződnek, nézzük hát most az ő szemükön keresztül, mire törekszünk a mindennapi munkánk során.

Az Opticonic Optikát barátságos, bensőséges helynek álmodtuk meg, ahol pácienseink biztonságban érezhetik magukat.  

Számunkra fontos, hogy egy adott emberre koncentrálhassunk, emiatt kizárólag előjegyzésre dolgozunk:  időpontot kell foglalni a vizsgálatokra és szemüveg készítésre, annak érdekében, hogy egyszerre csak egy páciens tartózkodjon nálunk és mi kizárólag vele foglalkozhassunk.  

Hàt mit is mondjak?! Az első perctől lenyűgözött a hely szépsége és igényessége. Minden pont úgy áll, ahogy kell és a szolgáltatás is szintén olyan, amilyennek lennie kell. Tündéri kiszolgálásban volt részem és biztos kezekben éreztem magam végig a vizsgálat alatt és a szemüvegek minőségét tekintve is illetve a szolgáltatás összessége miatt szintén. Csak ajánlom azóta is ha valaki rákérdez honnan szereztem olyan szemcsit, ami nem párásodik be a maszk alatt sem. Hát az Opticonic-ban! 🙂 Fantasztikus hely! 
Sára Milassin

Vizsgálóként leginkább a szakmaiságra és a szakmai alázatra törekszem. A mentoromtól azt tanultam, hogy a legmodernebb gépek nem érnek semmit, ha nem társul hozzájuk egy jó vizsgáló, akinek van füle kihallani a páciens panaszaiból a problémát. Szeretem a hivatásom, érdekel minden egyes hozzám forduló panasza. Számomra fontos, hogy ne csupán az emberek látásával törődjek, hanem az általános egészségükkel is, ugyanis számos esetben a szemészeti panaszok hátterében belgyógyászati probléma is állhat, ami a fundus kamerás szemfenék vizsgálatunknak köszönhetően szűrhető. Minden egyes szemüveg vállalást egy kalandos kihívásnak élek meg, ahol én kísérhetem végig a pácienst a tökéletes szemüveghez vezető úton: a  vizsgálattól a lencse kiválasztásán át a szemüveg elkészüléséig.  

E

1. Anamnézis

E

2. Látásvizsgálat

E

3. Keret és szemüveglencse választás

E

4. Tökéletes szemüveg 🙂

Teljes mértékben meg vagyok elégedve! 🙂 Nagyon kedvesek voltak, és segítettek mindenben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! 😊🙂

Katona Piroska

A bűvös harmadik pont az úton: a szemüveglencse kiválasztása. Ez nem is olyan egyszerű ám, mint azt elsőre gondolnánk! 

A látásvizsgálatot követően mindig részletesen elmagyarázzuk, melyik lencse, mit fog tudni:

– milyen bevonatok léteznek: pl. kékfényszűrős / páramentes 
– kell-e a lencsét vékonyítani?
– igény esetén megmutatjuk, milyen fényresötétedő lencsék vannak, melyeket ki is lehet próbálni!
– ismertetjük a multifokális lencsék közti különbséget és segítünk megtalálni az életmódhoz és igényekhez igazodó, legkedvezőbb árú lencsét

Indulásunk óta már több, mint 1500 pácienst kísérhettünk végig a szemüveg készítés rögös útján, amire nagyon büszkék vagyunk! 

Páciens indulás óta

További tapasztalatokat az alábbi link segítségével olvashatsz rólunk:

Várunk Téged is szeretettel:

Farnady Judit

optometrista

Kakuk Marianna

látszerész